Tør hudside

Tegn på tør hud

Huden fortæller om livet. Den ændrer sig hver dag og i forskellige livsfaser har huden forskellige behov. Ved at lære, hvordan tør hud fungerer, kan du forhindre mange af dine hudproblemer.

Normal hud er stærk, strålende og behagelig at røre ved. Fra tid til anden kan huden dog forstyrres, hvilket får den til at afgive for meget fugt. Huden kan også tørre ud på grund af en sygdom såsom atopisk eksem eller psoriasis. I dette tilfælde tørrer huden ud og kan ikke beskytte sig mod eksterne belastninger – den onde cirkel af tør hud er komplet. Tør hud er på mange måder et symptom, det kan være irriterende og ubehageligt. Især den sarte hud hos babyer og små børn er tilbøjelig til dehydrering.

Tør og irriteret hud har altid brug for særlig pleje. Beskadiget hud, såvel som nedsat funktion kan effektivt repareres med beskyttende hudpleje produkter, såsom mineralolier. Ceridal-produkterne, baseret på mineralolier, danner en tynd film på huden, der beskytter huden mod overdrevet fugttab. Ceridal-produkterne hjælper din hud med at finde balance igen, og produkternes formulering er endda egnede til din babys hud.

\

Overdreven fordampning af fugt udtørrer huden og får den til at revne

\

Hudens normale funktion forstyres, og den er mere modtagelig for irritation end før

\

Det beskyttende lag på huden er beskadiget, og huden bliver tør

Ceridal® fås fra velassorterede apoteker.
Du kan også købe Ceridal fra online apoteker.